O nuntă și o poveste

cu cel mai frumos

început

O nuntă și o poveste

cu cel mai frumos

început

Despre Escape

Restaurantul nostru este situat pe cea mai frumoasă colină a orașului Iași – Bucium. Pe aceste meleaguri s-au plimbat, de-a lungul timpului, povești de dragoste celebre, cea dintre Eminescu și Micle rămânând în istorie și inspirându-ne de fiecare dată.

Cele două saloane elegante, ce sunt înfrumusețate cu detalii rafinate și sofisticate, sunt pregătite să fie gazdele perfecte pentru voi, astfel încât nunta pe care ați visat-o până acum să devină realitate.

Previous
Next

Sala Felicity

Capacitate 50 de persoane

 

Evenimentele restrânse, realizate în sânul familiei, au nevoie de un cadru intim, așa cum este cel oferit de salonul Emerald. Cu o capacitate de maximum 50 locuri, atmosfera romantică se îmbină perfect cu natura și puritatea evenimentului.

Sala Emerald

Capacitate 200 de persoane

Eleganța, detaliile fine și sofisticate, împreună cu aerul boem se îmbină perfect și creează cadrul perfect pentru o nuntă ca în basme. Cu o capacitate de până la 200 locuri, povestea voastră va prinde cel mai frumos contur.

Previous
Next

Ofertă Nuntă 2020

Pentru o nuntă fără cusur, îți punem la dispoziție meniuri personalizate care vor fi pe gustul fiecărui invitat de pe listă. Alături de experiența și pasiunea bucătarilor noștri, adăugăm și creativitatea creării unor platinguri deosebite, pentru o servire ireproșabilă.

Ce ne face să fim unici?

Suntem o echipă unită, mereu pregătită cu cele mai creative idei, scopul nostru principal fiind acela de a crea un eveniment demn de povestit și lăudat peste ani. La pachetele de nuntă oferim și câteva beneficii, precum:

 Meniu complet format din 4  preparate (Gustare rece, Gustare caldă, Pește, Preparat de bază)

 Open bar – apă plată/minerală, cafea, răcoritoare, vinul casei


 Tort special prezentat cu artificii


 Miniprăjituri asortate


 Decor special sală


 Asistență pe toată durata evenimentului


 Cameră gratuită pentru miri și reduceri pentru invitați

Verifică disponibilitate la 0742 148 146

sau

Rezervă Online

 

Unde ne găsiți

Adresa

Sos. Bucium, nr. 28 Iași